Inloop, wandelen en fietsen

Op woensdag 15 augustus vindt de eerste inloopochtend na de zomer al weer plaats  in Klarenbeek. Tijdens deze wekelijkse inloopochtenden is het MFC aan de Bosweg geopend van 10.00 tot 12.00 uur en kunt u terecht voor een spelletje of een praatje.

Iedere 1e en 3e woensdagochtend van de maand wordt er ook gewandeld vanaf het MFC. Men vertrekt dan om 09.30 uur voor een route van zo’n 8 kilometer en na de wandeling drinkt men een kop koffie of thee in het MFC. Daarnaast worden er op de woensdagochtend om de week activiteiten georganiseerd: informatieve ochtenden, bingo’s, workshops etc. De kalender met een overzicht van al deze activiteiten vindt u onder andere op het prikbord bij de huisarts, supermarkt of het MFC. Deze is ook op te vragen via e-mail: dorpscontactpersoon@klarenbeeksbelang.nl.

Avondwandelen
Daarnaast wordt er af en toe ook een avondwandeling gehouden. Op dinsdagavond 28 augustus wordt er s’avonds een mooie route gewandeld. Om 18.30 uur wordt er verzameld bij het MFC, aan- of afmelden is niet nodig. De volgende avondwandeling vindt plaats op 30 oktober.

Inloopactiviteiten komende periode
Komend najaar zijn weer tal van leuke activiteiten gepland. Kijk voor het programma op de website www.mfcklarenbeek.nl/dorpshuis. Maar hierbij een aantal activiteiten voor de komende periode. Op woensdagochtend 22 augustus vindt de openluchtbingo plaats. De koffieklus op 29 augustus. Het 12-uurtje, gezamenlijke lunchen, op 19 september. Hiervoor is opgave vooraf wel nodig via 0612260021 of inloop@mfcklarenbeek.nl . Daarnaast vinden de reguliere inloopochtenden natuurlijk ook plaats (als er geen activiteit is gepland).

Fietsen
Iedere 2e en 4e woensdagavond van de maand wordt er ook gefietst in Klarenbeek. Om 18.30 uur start men vanaf het MFC voor een route van zo’n 25 kilometer. Ook hier is deelname geheel vrijblijvend, aan- of afmelden is niet nodig.

Informatie
Informatie over de inloopochtenden vindt u op de site www.mfcklarenbeek.nl/dorpshuis
en via facebook www.facebook.com/mfcklarenbeek (ook toegankelijk voor niet facebook-gebruikers). Mocht u zelf een leuk idee hebben voor een inloopochtend of een bijdrage willen leveren, in welke vorm dan ook, laat het dan weten via bovengenoemd e-mailadres of telefoonnummer.