Corona Update(5) bij MFC Klarenbeek

Vanaf zaterdag 13 november zijn de volgende nieuwe coronamaatregelen actief:

  • In MFC de Brug en op het terras van onze sportclub gaan de regels gelden zoals die ook op de horeca van toepassing zijn. Dit houdt in dat we uiterlijk om 20.00 uur de deuren zullen sluiten.
  • De komende drie weken is er geen publiek welkom bij sportwedstrijden. Dit is voor zowel de binnen als de buitensporten van toepassing.
  • Voor de buitensport geldt dat voor de binnenruimtes van de sportlocatie (zoals kleedkamer, toilet, kantine en bestuurskamer) en het buitenterras een CTB (coronatoegangsbewijs) noodzakelijk is voor iedereen vanaf 18 jaar.
  • Voor de binnensporten is er voor sporters vanaf 18 jaar een CTB vereist is bij het betreden van de locatie.
  • Voor toegang tot de horecalocatie is vanaf 13 jaar een CTB vereist.

Om aan bovenstaande maatregelen invulling te geven, is een CTB (coronatoegangsbewijs) vereist om vanaf zaterdag 13 november toegang te verkrijgen tot onze binnen locatie MFC Klarenbeek.

Om dit uitvoerbaar te houden zal dan ook de toegangscontrole verplaatst worden vanaf de ingang van Horeca De brug naar de hal van het MFC (multifunctioneel centrum).

Verder is noemenswaardig dat het tevens noodzakelijk is om een CTB te hebben voor gebruik van de kleedlocatie en biljartlocatie in het andere gebouw op sportpark De Pauw.

We rekenen op uw begrip in deze en verwelkomen u graag voor een bezoek aan ons sportpark.

Zorg goed voor jezelf en zorg goed voor elkaar.
Bestuur MFC Klarenbeek