Dorpshuis

Aan de Bosweg 12-14 in Klarenbeek is een bijzonder gezellig dorpshuis gecreëerd. Elke woensdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur is het MFC geopend voor iedereen die graag een kopje koffie drinkt, een spelletje speelt of gewoon de krant wil lezen of een boek bij de bieb wil lenen.

Inloopochtend

Om de week wordt er op de woensdagochtend een activiteit georganiseerd. De activiteiten zijn heel divers en ook voor allerlei leeftijdscategoriën geschikt. De ene keer is er een culinaire of een creatieve workshop, maar ook is er de welbekende koffieklus waarbij er kleine (huishoudelijke) materialen worden gerepareerd of het 12-uurtje, waar gezellig samen geluncht wordt! Ook zijn er informatieve ochtenden en worden er activiteiten met de allerkleinste en de oudere generatie georganiseerd.

De kalender met een overzicht van al deze activiteiten vindt u onderaan deze pagina. Daarnaast is te kalender ook te vinden onder andere op het prikbord bij de huisarts, supermarkt of het MFC. De email voor de inloopochtenden is : inloop@mfcklarenbeek.nl. Hieronder het programma voor najaar 2022.

Download via : Kalender Klarenbeekse koffieochtend najaar 2022

 

 

Wandelen
Iedere 1e en 3e woensdagochtend van de maand wordt er ook gewandeld vanaf het MFC. Men vertrekt dan om 09.30 uur voor een route van zo’n 8 kilometer en na de wandeling drinkt men een kop koffie of thee in het horecagedeelte van het MFC, De Brug. Aan- of afmelden is niet nodig. Wanneer een maand 5 woensdagen heeft, is de dag voorafgaand op de 5e woensdag een avondwandeling van circa 10 kilometer.

Fietsen
Elke 2e en 4e woensdagavond van de maand wordt er ook nog gefietst in Klarenbeek. Om 18.30 uur start men vanaf het MFC voor een route van zo’n 25 kilometer. Ook hier is deelname geheel vrijblijvend en is aan- of afmelden niet nodig. Fietsen is alleen in de periode april tot en met september.

Dorpscontactpersonen

Bereikbaarheid dorpscontactpersonen Klarenbeek:

Bram de Bree  :

Contact : mobielnummer 06-21 23 86 61  of email dorpscontactpersoon@klarenbeeksbelang.nl

Marente Bouman:

Contact : mobielnummer 06-16 29 20 58 of email  inloop@mfcklarenbeek.nl